Stín strachu

Stín strachu

Světlo se láme ve fazetách brusu

Jantarové odlesky na plátno uléhají

Tam, kam včera položil sis hlavu

 

Stín strachu z neznáma

Pak na poduškách ležel s tebou

Pomalu stavěl bariéru mezi námi

 

Zoufalé doteky půlnočního milování

Před námi černá tma a inkoustoví Běsi

Zrychlený tep jim křídla neutrhal

 

Dnešní mlčení cinkot ledu nezaplaší

Jsme marně sami se svou touhou

Kolem jen cesty, které nikam nevedou

 

Propast Rozhodnutí na nás čeká…

Až dopadne na naše hlavy

Nebude na světě dost whisky, aby ji naplnilo

 

 

 

 

 

 

 

Autor Lexi, 28.08.2022
Přečteno 258x
Tipy 24
Poslední tipující: Kaj, Fialový metal, Sonador, CULIKATÁ, Dreamy, Dejvis, Frr, Iva Husárková, Protos1182, kudlankaW, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... i tak věřím, že ne vždy to musí skončit u "flašky".:-)

29.08.2022 12:16:09 | Dreamy

Děkuji, ne vždy, máš pravdu. Ale někdy prostě tu anestezii potřebuješ

29.08.2022 22:45:56 | Lexi

Líbí se mi, ta ponurá atmosféra i závěr**

28.08.2022 20:41:24 | Vivien

Děkuji ti

29.08.2022 22:44:29 | Lexi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí