Hradní mešuge

Hradní mešuge

Anotace: Takové odlehčení .

 

Slečna Mešuge

Přiletěla do Čech z dálného Japonska

žádné šminky.. korektory po kapsách

jen samé nebezpečné sečné nástroje

Tvrdý trénink, zdravá strava

ještě víc zmohutněla

přes záda tetovaného draka

..který se nenávistně smál..

a každý z nás tu bolest proklínal.

Bože, je to čistá Yakuza

..dosaďme ji hned na hrad..

a politici se budou bát.

 

 

Autor Krahujec, 23.11.2022
Přečteno 125x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, lesan-3, Kan, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Yakuza a Chzechkuza?

23.11.2022 22:35:18 | lesan-3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí