Opuštěné sny

Opuštěné sny

VERZE 1.

Násilím opuštěné sny

Pořád stejně bolí

Některé neprožité dny

Vzpomínky na cokoli

 

A vše co se nemůže

A něco co se sotva smí

Někoho nemám za muže

Jiného mám a čas se tmí

 

I když jsou roky ztracené

Nádherné naše kroky

Alternativy vysněné

Jsou jen falešné sloky

 

Ty jsi má láska Já tvůj sen

A mezi námi respekt

Svůj život pojím s tvojím jen

Aby ses muži nesplet

 

VERZE 2.

Násilím opuštěné sny

Pořád stejně bolí

Neprožité dny

Vzpomínky na cokoli

 

A vše co se nemůže

Co se sotva smí

Někoho za muže

A čas se tmí

 

Roky jsou ztracené

Nádherné kroky

Příběhy vysněné

Velké nároky

 

falešné sloky

 

Jsi láskou já snem

Mezi námi respekt

Neprožitý den

Aby ses nesplet

 

Tvoje jsem jen

 

11/2022

Autor Anna Kristýna Černá, 30.11.2022
Přečteno 215x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Iva Husárková, Bufik, Floutkovskij, Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné a hodně oslovilo.

30.11.2022 16:15:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí