Koňadra

Koňadra

Nemyslet na Tebe

A Ty mi stejně voláš

Vezmi mě do nebe

Z našich těl zbuduj koláž

 

Milostné dopisy

 

A z touhy telefonní linky

Dávno vím jaký jsi

Chlapeček od maminky

Taky jed na krysy

 

Skutečná odvaha

 

Chtít sex hned vedle dveří

Myšlenky na vraha

Nikdo jim neuvěří

Už vrzá podlaha

 

A Ty v záchvatu smíchu

 

V puse máš mé ňadra

A ruku na mém břichu

Když křičí koňadra

Ne nahlas, potichu

 

12/2022

 

 

Autor Anna Kristýna Černá, 03.04.2023
Přečteno 138x
Tipy 6
Poslední tipující: Koala, Psavec, Frr, TRlVlUS, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skutečná odvaha - tato báseň - koláž z našich těl - SUPER!!!

03.04.2023 18:48:56 | Koala

"kdybych byl koňadra sed bych Ti na ňadra.." /text jedné stařičké Krylovy
písně/..:-D*

03.04.2023 10:40:58 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí