Už muž se ženou jídá

Už muž se ženou jídá

Anotace: …variace

Víš co je pokles libida

Když muž se ženou posnídá

Oba jsou již rentiéry

vdané mají tudíž dcery

 

Oba smírně po přechodu

oproštěni kouzel svodů

vědomi si konečnosti

toho že jsme tady hosty

 

V čase kdy noc jitro střídá

(tíží navoněná bída)

materie hamižení

jakékoli další lpění

 

K stáru času málo zbývá

proto muž se ženou snídá

není mlád - či v roli milce

holedbá se na přistýlce

Autor kudlankaW, 12.06.2023
Přečteno 113x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, jort1, Marten, Lighter, šerý, Frr, kozorožka, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by byli lidi rentiéry, možná tak za jiné světa éry

13.06.2023 09:35:58 | Vycpávačka

Za podněty díky
Rentu
Prominentů
Prvé republiky?

13.06.2023 15:58:03 | kudlankaW

:-))) Super, Márty :-)

12.06.2023 23:20:01 | kozorožka

Díky drahá

13.06.2023 06:15:17 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí