S Láskou navždy

S Láskou navždy

Anotace: Osud - neznámý... Vytvořeno pod vlivem, ano přiznávám se, úplňku ... ;) Drasťák...

 

Košík se plní

myslím na ni.

Čelem vzad

výstřel pad!

Na zemi tělo leží!

 

Dál se košík plní

více myslím na ni..

Výstřely zazněly

snad byly poslední.

Mají to za sebou!

 

Košík už je plný

hned pojedu za ...

Ještě zaplatím

vlastně nemusím.

Není komu!

 

Zboží v brašně schované

motorka už startuje!

Potom prudce vyrazím

hordě hody zarazím!

Na mou "holku" nikdo nemá

zombík víc než třicet nedá!

:)

Úsměv na rtech - "domů" jedu

cítím její sladkou něhu.

Velké štěstí v srdci mám

tím se jen teď zabývám.

 

Ale...

 

Lehkomyslnost past nastražila

struna přes cestu vše ukončila!

(Ach, ti bandité)

Krkem mým hladce projela

hlava pomalinku - odpadla...

 

Myšlenka poslední,

patřila však jen ji!

 

S Láskou navždy

 

 

Píseň

 

 

Autor Ondra, 03.07.2023
Přečteno 149x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, Bufik, Emily Říhová, Marťas9, Psavec, Fialový metal, Kan, Misha, zde.neck, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to láskyplné a zároveň šílené.
Ještěže jsi zmínil ty zombíky - je to síla...
Opět jedna z Tvých morbidních?! :))

03.07.2023 12:07:09 | Alala

:D Ano - je tomu tak a k tomu ten úplněk - nešlo odolat ;)

Moc děkuji i za komentář, Alalo milá :)

Měj se naprosto fantasticky :)

03.07.2023 13:09:01 | Ondra

Je to vlastně hororová balada asi ten úplněk.
Moc se mi líbí Tvá sekvence slov.
Těším se i na veselé :)
Měj se moc hezky :)

03.07.2023 16:45:48 | Alala

Díky za krásný komentář a neboj, budou i veselé ;)

Také se měj fajně :)

03.07.2023 16:55:43 | Ondra

Těším se :)

03.07.2023 17:00:03 | Alala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí