Padesátníkův pohled na svátky

Padesátníkův pohled na svátky

Anotace: …civilní poezie

Snění mi své skici kreslí pod víčky

však vně - kupříkladu v kvantovém světě

jsou bůček uzený losos chlebíčky

na sýru ušlechtilá plíseň kvete

 

šampaňské v ledu vyjímá se skvěle

hordy cukroví - šunka jsoucí v želé

koledy hrané pak na ukulele

pohádky pro děti - né pro dospělé!

Autor kudlankaW, 21.12.2023
Přečteno 145x
Tipy 18
Poslední tipující: o3_gambit, Anfádis, Iva Husárková, šerý, Marten, Sonador, Vivien, kozorožka, cappuccinogirl, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holt už žádný troškař, ten padesátník ..

21.12.2023 23:05:26 | Vivien

Přece se nebude hrdlit
jeŠTě i o Vánocích!

Svátky zprohýbaných STolů

Žel váha zamíří nikoli dolů ;)

21.12.2023 23:21:21 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí