Noční přání

Noční přání

Anotace: Ach…

V noci co hodinu vzhůru

nešlo pouze o noční můru

čtenářko - kdyby přeci jen

nejsem bonviván či doyen

 

co právě v noci ožívá

chce ať se dívka podívá

odhodlaně jeho směrem

vždyť jen tehdy má se skvěle

 

Jsem v létech toužím po spánku

v polštářích mívám pohanku

piju doušky odvar máty

s přáním bych byl odpočatý

 

Autor kudlankaW, 05.02.2024
Přečteno 114x
Tipy 19
Poslední tipující: jort1, Marťas9, kozorožka, Marten, Kan, Lighter, Žluťák, Psavec, o3_gambit, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

priority se mění

08.02.2024 12:30:58 | jort1

To ano co nadělám, úměrně věku a lékům ;)

09.02.2024 20:12:29 | kudlankaW

Radím ti příteli, před spaním zkus
číst nějaký těžší kus ;-)

05.02.2024 22:56:00 | kozorožka

Máš vytříbený vkus!

06.02.2024 19:10:20 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí