Soutěživý svět

Soutěživý svět

Anotace: Mé kroky duní v prázdnu, Ranní červánky jsou to nad čím žasnu, Nemám rád soutěživý svět......

 

Obezřetně se tu krade

Upřímnost se jen tak hraje

Bez kontrol svět se řítí dál

 

Zlatokop drhne další síto

Nikomu nic už není líto

Soucit nekoupíš ani opodál

 

Asi mě to hodně vzalo

Lepší je chtít jen hrozně málo

Nemám rád

Soutěživý svět

 

Odcházím pryč hned první branou

Hvězdu blázna

Na kabát mám už vyšívanou

Odcházím a zpět se nevrátím

 

Za límec déšť mi stéká

V krajině kde věčné jaro barvy smíchá

Do žil se mi vrací tep

 

Mé kroky duní v prázdnu

Ranní červánky jsou to

Nad čím žasnu

Nemám rád

Soutěživý svět

 

Mé kroky mizí v prázdnu

Lehkost bytí

S ní všechno zvládnu

Nemám rád ten cizí

Soutěživý svět

 

(Hanuš Šparlinek, 8.2. 2024)

Autor Hanuš, 08.02.2024
Přečteno 100x
Tipy 16
Poslední tipující: Marten, Marťas9, IronDodo, o3_gambit, martinaV, Narragan, Psavec, Chane, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ukládám *

09.02.2024 08:22:41 | martinaV

Děkuji

25.03.2024 20:57:43 | Hanuš

Jako dítě jsem byla jedinkrát na táboře. Neměla jsem to tam ráda. Stále se soutěžilo. Není to lepší..

08.02.2024 22:44:55 | Vivien

Trefovat děravý rendlík šiškami a vyhrát malinového nauka....Souhlasím

25.03.2024 20:59:27 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí