Degradace

Degradace

Anotace:

Ona nenutnost opouštět obydlí
obzvláště je-li člověk nastydlý
Jen pár dnů tak krásných dnů bez lopoty
žádné árie - mondieu - noty

Pobýt mimo temné prostory jinde
oddech bez práce je také kvinde
nemusí být nutně jenom ve vztazích
když práce zmáhá - klid nepřichází

Hůř se začíná s nabytými kily
ještě jsi nezačal a nemáš síly
Delší nicneděl může vést k úzkostem
poprvé podruhé ale i posté
Autor kudlankaW, 02.04.2024
Přečteno 57x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, kozorožka, James Libustka, Chane, Kan, Marten, Žluťák, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí