Nový Život

Nový Život

Vkládám slova do tvých úst
Vnitřní nálada, rozumový půst

Potěšení na mé straně
Děkuji ti názor, mnu si však jen své dlaně

Jedním uchem sem druhým tam
Vždy v životě to tak mám

Vždy si chtěla na vše slyšet názor
Na svá slova sis však nikdy nedávala pozor

Teď oba jsme v odloučení
Děkuji ti, tedy za vše a nezbývá než rozloučení

Zavěsil jsem zprudka chytrý mobil
Pochopil, že v tvé hlavě já už delší dobu nebyl

Potřebuji chvíli jiný vzduch
Láká mě kultury jiný duch

Kde ty loňské sněhy jsou
Odlétám dnes večer Lufthansou

Ráno, doufám již u pláže
Východ slunka a nový život se snad ukáže.
Autor neptolius, 15.04.2024
Přečteno 45x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Pacik, Tomcat, Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí