Včera jsem byl usedlejší

Včera jsem byl usedlejší

Anotace:

Asi bych neměl odsuzovat

však mysl spřádá stále snová

to co je zjevné nelze schovat

vždyť k vyjádření slouží slova

 

pobývat se svým Avatarem

anebo s pohlednými herci

mohu ve věku vyšším - starém

no nemám pravdu - křičím - arci !

 

opouštím panelový brloh

exaktní výměru pokojů

oproštěný banálních úloh

všech civilizačních postrojů

 

autobusem k nejstaršímu z měst

třebaže se o něm vedou spory

má jím být Bruntál tak všechna čest

ten který obklopují hory

 

byl jsem v sauně bez řízy - sporý

in natura co má být na tom

taktéž tělnatosti navzdory 

prohřál si těla každý atom

 

co veršotepec beru dláto

je mi dobře toť nabíledni

na nebi vidno bulu zlatou

odbíjí pátá po poledni

Autor kudlankaW, 14.05.2024
Přečteno 66x
Tipy 21
Poslední tipující: Amarylka, Helen Mum, IronDodo, kozorožka, Psavec, Sonador, cappuccinogirl, Žluťák, Marten, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No páni, umíš si užívat, milý Marty :-) Krásně jsi báseň vytesal, je vskutku parádní, a dobře se čte i představuje :-)))

15.05.2024 20:31:09 | Helen Mum

Po dlouhých osmi měsících v lázni před týdnem a také včera

Konečně jsem mohl udělat něco ocistneho i pro sebe

Díky drahá mi Helen

Přeji Ti mile dny a hvězdné úkazy za nocí

Ach

15.05.2024 20:39:36 | kudlankaW

Pokud je sauna smíšená, tak věřím každému slovu. :)

14.05.2024 19:10:24 | Philogyny1

Kdyby to byla smíšená
tak bych byl až příliš vzrusivy

14.05.2024 19:43:37 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí