xxx

xxx

Anotace: něco pro vás1

když půlnoc odbije,tak všechno jde spát
jen já se procházím chci hodiny zmást
chci víc než se smát,chci lásku tvou dál už snít nehodlám.
Všude kam se podívám,tak vidím jen stín
jméno jsem mu dal je jako to tví.
Snad zdáš se mi zdáš
není to sen ani žádný klam.
Hledal a našel jsem sví přání splněný poznat lásky plný,i svědomí tví.
Snad zdáš se mi zdáš,proč se trápím,řekni lásko má.
Snad lásku mi dáš
snad dáš mi i víc,snad s toho mám strach
tvůj pohled váže smím
Krásný pocit mám,když jsem tebou,
když stebou usínám pod dekou vyhřátou své tělo mi dáš
já ti za něj dám sví,tak proč se pořád ptát,jestli rád tě mám.
Mám daleko víc,než si můžeme oba přát...

Autor bylina, 27.12.2008
Přečteno 692x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí