xxx

xxx

Anotace: něco pro vás2

Mluvíš jako kniha stoletá říkáš mi sen který znám

kamkoliv se podívám hrozný sens toho mám.
Mluvíš o lásce co kniha píše je to sen  který ty si přeješ

ale pak se náhle objeví silný strach pocit úzkosti.
Když prší tak procházíš se,ulice mi  bez na děje co je pak pocit naděje ,když si někdo přeje  a ty ne…
Bývali jsme spolu každý den hleděli si do očí a dlaně spoutaný dnes jak když se neznáme co se děje kde je naděje. 
A tak jako každý z nás věříme na lásku a krásný čas
tak proč se stranit proč mít strach co tě k tomu vede,proč utíkáš….
Jezdíš rychlím auťákem před světem prcháš

kdo ti slíbil že volná budeš co pak sví mu srdci neodoláš..
A já ti tak věřil,, v naději ani nedoufal,ted říkáš že odcházíš

že dál to cenu nemá..že dál to cenu nemá….

Autor bylina, 28.12.2008
Přečteno 593x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí