xxx

xxx

Anotace: něco pro vás4

Nekoneční poušti stojíš uprostřed sám
Říkáš že rád mě máš a chceš být sám.
Dokážeš odpustit i říct jak máš mě rád
hořící svíčku s foukneš a chceš být pořád sám..
tak se tedy měj….
K čemu pak mít lásku když jí nevěříš
na co mít strach když kaluž nepřeskočíš.
Dáváš si pozor a pokaždé narazíš
říkáš si o malér a pořád nevidíš..
Tak bud tedy fér….
V nekoneční poušti stojíš úplně sám, voláš o pomoc a křičíš lásko má chybíš mi...

Autor bylina, 12.05.2011
Přečteno 578x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí