xxx

xxx

Anotace: něco pro vás6

Čas je to co tě lečí, čas je ten co se blíží,
nikdy nemáš zdání co přijde co tě překvapí.
Kolem tebe vítr vane, dýcháš vzduch kolem sebe.
Říkáš si dnes je krásný den, co se bude dít, co bude vněm…
Ptáš-li se pak jestli smutný jsem,
jakmohu být-bez šance…
Není to výzva ani problém, je to jen svět ve kterým žijem.
A tak čas plyne dál, co se bude dít co bude dál….
Říkáš mi lásko má, říkáš že ráda mě máš,
po čem toužíš, když usínám?..
Zapálím svícen pouhým lusknutím budeš-li přát si srdce mí...
Chtěl bych ti říct, spoustu věcí o lásce a co k ní cítím,
chtěl bych ti říct lásko moje, buď má a stůj při mně.
Koupíš si knihu, román pro ženy a tam se dozvíš
co říct ti asi chci.
Neumím zpívat na tož promluvit otevři oči a snaž se pochopit, tyhlensty řádky co chtějí říct…
Co si myslím a o čem pak snít…

Autor bylina, 20.05.2011
Přečteno 608x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí