xxx

xxx

Anotace: něco pro vás7

Dívám se dívám a ty sníš v očích lesk máš a přemýšlíš.
Možná o mě nikdy nepovíš, když se zeptám nemluvíš…
Zdali pak jednou blýskne se a ty se ptáš co ti je
není co říct, vždyť to víš o lásce nemluvíš.
Světem sama se procházíš díváš přitom na lidi, možná si vybíráš možná se s chováváš...
Chtěl bych ti říct usměj se, že život není jen o tobě, však daleko víc přinese, tak otevři oči.
A dívej se-dívej se.
Říkáš si o hroznou lež na svoje léta hezká jseš, co bylo dáno nezměníš.
Co můžeš chtít to můžeš mít...
Občas se ráno probouzíš, lapáš po dechu, nic necítíš.
Sama sebe nechápeš o to víc v lásce věřit chceš...

Autor bylina, 20.05.2011
Přečteno 513x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí