Naděje

Naděje

Anotace: -

Jsem Fénix co právě vzlétl z popela, má křídla jsou křídly anděla. Každá výzva mě posílí, všude jsou křídla motýlí. Nebe se mračny zatahuje, blesk zemi zatavuje. Na křídlech orla letící, jsem láska vonící. Vzdušné proudy co nesou mě k tobě, připoj se, rozdávám, rozdávej hodně. Kousíček lásky co daruješ, je darem tobě. Láska jak magnet vrací se k sobě. Čím více dáš, tím více máš. Začni hned a změníš svět.. Cítím, jak mě objímáš.
Autor niki, 16.11.2011
Přečteno 579x
Tipy 1
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí