Supernova

Supernova

Supernova

V temnotě svou odvahu
Hledáš zas a znova
Objevuješ oblohu
Co ozářila Supernova

Dalas v šanc svou
Duši zaprodala srdce
Slyšíš hlasy co zvou
Uniknout tak lehce

Hvězdný prach se snáší
Dolů v lesku minulosti
Proud krve neuháší
Nevyřčená slova zlosti

V temnotě svou odvahu
Hledáš dnes a znova
S potemnělou oblohou
Jež ozářila Supernova
Autor KristianaAlexBrown, 30.11.2011
Přečteno 734x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí