xxx

xxx

Anotace: něco pro vás 9

Každý mi říká co dělat mám
o čem mám snít, když usínám.
O čem mluví, proč právě já
nevím co říct každý mu z nich.
Cítím se sám a spousta lidí kolem prochází a jen smějí.
Ptám se tak proč, co chtějí říct, nikomu z nich na ničem nezáleží.
Dotek tvůj někdy jak cizí je
přesto mi říkáš tak nezoufej.
Bez lásky žít, žít se nedá však každý z nás věří dál.
Díváš víš očima vzhůru budoucnost držíš v dlaních ji svíráš.
zeptej se osudu co dělat máš
V osudu věříš, tanec si dej, máš jedno přání, tak něco si přej...

Autor bylina, 29.02.2012
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí