Ranní ptáče

Ranní ptáče

Anotace: Veselá rána jsou ,když sluncem se zalijou.

Ranní ptáče poskočilo,
za jasu slunce zrána dál.
Nebe zlatou malovalo,
tak jak si to ptáček přál.

Pěkný den o víkendu,
života chuť vyprodával.
Napsal větvím legendu,
o ptáčku co rád maloval.

Ranní ptáček vzlétá vzhůru,
pro jeho milou přírodu.
Obdivovat stromům kůru,
vychutnat lesů obrodu.

Princ malý opeřený,
svůj majestát na obdiv dal.
Cely modrý, přeslazený,
své bytí dnes oslavoval.

Krása pro zrak stvořená,
rannímu větru vyprávěla.
Svoboda je volba cesty,
popel anebo květena.

Křídly ladnou siluetu,
v barvách duhy zakončil.
Začíná tím konec letu.
Ptáček si znova poskočil.
Autor Alphonc Yan Chwastekk, 10.03.2012
Přečteno 994x
Tipy 3
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju více veselých rán a ať se ti tady dobře píše:-)

10.03.2012 11:05:06 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí