Svlékni se...

Svlékni se...

Sundej si šálu a sundej si vše
odhoď dne tíhu, která tě štve
uspi své tělo a k hvězdám plav
do mého snu se prosím stav

svlékni si kabát a svlékni svůj stud
poslouchej pouze svůj primární pud
zavři svá víčka a oddej se něze
potop své zákony, normy a teze

rozpusť své vlasy a s nimi touhy
čas tiché noci je pro nás dlouhý
a pak stul se v klubko a sladce spi
v objetí obou - já a ty
Autor Muta cum liquida, 11.03.2012
Přečteno 1750x
Tipy 13
Poslední tipující: Necelá, tato22, M.A.K., zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je nádherná :)

11.03.2012 20:45:55 | Radhuza

Jak je už napsáno v předešlém komentář-krásná a moc povedená, ST

11.03.2012 18:28:09 | kočkopes

Úžasná tahle tvá básenka. Něžná, krásná. Moc se mi líbí!!

11.03.2012 16:19:31 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí