Tanečnice

Tanečnice

Anotace: Když půvab se mísí se smyslností v atmosféře posetou přísliby mystičnosti a zrak...

Když půvab se mísí se smyslností
v atmosféře posetou přísliby mystičnosti
a zrak zří zazračné opojení
kdy tělo hříšnice
stává se plamenem svíce
v davu temném osvícením.
Toť má Tanečnice!

Neposedně a zlehka tančí
jak plamen svíce v chladném vánku
vášně aura kolem ní kráčí
opojná jest jak břímě spánku
a pohled do uhrančivých očí
jest pozvánkou do věčnosti
jak modlitba těch co pevně věří
k bohu se nesouce.
Toť tančí má tanečnice!

Brány zábran se boří
svíce zakládá požár
Pohyby letmé pnou se bouří
voda se mění ve vína pohár
a okolí v stín padá
při chvění ptáků perutí
jež vzduchem tlouce
než do okolí se rozletí
Toť tančí má tanečnice!

Hudba se snáší do ticha
to harmonie tanečnicí protéká
která jak louče žhne okolím
tlukot jejího srdce stává se symfonií
jejíž vůní srdce mé tluče, duní
Přičemž pěje niterní hlas
když šaty její v tichu jak moře šumí
co v míru hledá slast.
Toť má tanečnice!
Autor SEGOVESS, 13.03.2012
Přečteno 668x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Větroplach
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně jsi ro poskládal, ST.

16.03.2012 17:34:13 | Psavec

Pěkně jsi ro poskládal, ST.

16.03.2012 17:34:12 | Psavec

pěkná, tanečnice se umí krásně vlnit:-)

14.03.2012 08:37:11 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí