Výt společně na měsíc

Výt společně na měsíc

A v rámci štěstí chtěl bych slyšet tvůj jemný hlas
a kráčet rosnou trávou a plavat v paprscích
a v rámci štěstí chtěl bych v tvých očích vidět jas
a smát se s tebou nocí a usínat nad ránem

A v rámci štěstí chtěl bych tě držet kolem pasu
a hrát si s tvými vlásky a cítit jejich vůni
a v rámci štěstí chtěl bych strávit s tebou času
chvilku, dny...možná celé dlouhé týdny

A v rámci štěstí chtěl bych s tebou ležet pod nebem
a počítat hvězdy a výt společně na měsíc
a v rámci štěstí, tehdy...až vzájemně si podlehnem
chtěl bych psát ti řádky lásky a usmívat se u toho

A v rámci štěstí chtěl bych tisknout si tě k tělu
a zapomenout na vše, jen unášet se chvílí
a v rámci štěstí po tobě jednou postel ustelu
a uvařím nám kávu a půjdem spolu ven
Autor Muta cum liquida, 15.03.2012
Přečteno 834x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí