Před spaním

Před spaním

Anotace: smska před spaním pro něj..

 

Ležím tam, kde ty včera..

Ani netušíš, jak moc bych chtěla,

abys tu se mnou byl,

aby ses ke mně přitulil..

Chtěla bych cítit vůni tvou..

Teď omámená tou představou

upadám do snů o tvých polibcích

a ukolébavkou mi je tvůj smích

znějící mi v uších..

Jen doufám, že aspoň tušíš,

jak moc pro mě znamenáš..

Už se jen párkrát vyspinkáš

a můžeš mě mít..

Tak já jdu o tom snít..

 

Autor annie, 19.03.2012
Přečteno 1014x
Tipy 2
Poslední tipující: Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná sms, z takové by mohl čerpat ještě druhý den ;) ST

25.03.2012 20:41:22 | Anne Leyyd

děkuju =)

26.03.2012 13:26:48 | annie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí