Na okamžik

Na okamžik

Anotace: chvíle s tebou


tvé oči mě bodají u srdce

/příjemné lásky bolení/

vezmu tě lehce za ruce,

pohladím, políbím, stisknu

 

mlčím a nechci už víc promluvit v tu chvíli,

kdy celý svět se scvrkává do tvé modré duhovky

a všechny mé city proudí mezi liniemi v otiscích našich prstů,

vroucně a žádostivě

 

        v blízkosti tvého těla

        cítím se zvláštně rozechvělá

        chce se mi brečet i smát

        chce se mi s tebou si hrát

        ukrást vůni z tvých skrání

        lehnout si do tvých dlaní

        políbit tě na víčka

        být zase malá holčička

 

mlčím a bráním se dojetí

/uklidňující chvíle/

schoulená ve tvém objetí

prosím o nekonečno

 

pro tuto chvíli dáváš mi vše, po čem toužím

a nežádáš nic na zpět, možná si ani neuvědomuješ,

jak moc pro mě tvá přítomnost znamená,

jak moc jsem si přála znovu to zažít,

znovu uniknout světu

/na okamžik/

 

Autor annie, 26.03.2012
Přečteno 1017x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, Necelá, Psavec, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě bych to prolítla po očku annie (první řádek posledního verše), jinak moc hezké.

26.03.2012 16:20:35 | zaba.zuzla

ajo, opravim ;) děkuji

26.03.2012 16:23:25 | annie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí