~Jako v pohádce

~Jako v pohádce

Anotace: ..se o ní povídalo..

~~~

Kamínka

~~*~~*~~

 Chaloupka malá

 u lesa stála

 v pohádce se o ni

 povídalo,

 tam z malých kamínek

 teplo sálá

 na nich se taky

 i vařívalo.

 Pro choré vaří se

 léčivé čaje

 pro hladové zas

 polévka,

 chodí tam nemocní

 z celého kraje

 i ti,co doma chybí

 jim kolébka.

 

Ale se činí

 ta malá kamínka

 v chaloupce je snad

 vůní na tisíc,

 suší se bylinky

 suší se semínka

 co chcete o chaloupce

 vědět víc?

 Že je jen v pohádce

 to dávno víte

 a taky víte

 že stojí tam u lesa,

 snít o těch kamínkách

 jistě smíte.

 Oponu pak stáhnou

 jen nebesa…

 

~~~*~~~ 

Autor Květka Š., 13.04.2012
Přečteno 727x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky chci takovou chaloupku s kamínky...

13.04.2012 16:22:01 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí