K SVÁTKU

K SVÁTKU

Anotace: ....

Jsi z tenkých siločar
svobodná jako vítr
i štěstí a rozmar
co v očích ti procitl

jsi bavlna arabských koberců
barva na pergameny hříchu
i zbloudilá kulka střelců
co skolí svou kořist v tichu

jsi odér stromů
mozaika střepů v kalužích
i vzácná slabina bohů
a smutná rosa na růžích

jsi jinotaj s azurovými křídly
stínohra na dlani
i temná skříň se strašidly
a němá krása na hraní

jsi náplň do mýdlových bublin
vzdálená do mlhoviny zahalená kometa
i precizní strojek do hodin
a vysněná múza co hledá ji poeta

v každé své fantazii
a na každém svém řádku
ta nejzářivější hvězda v galaxii
co spadla mi,z nebe rovnou do srdce k svátku.
Autor ZILA78, 25.04.2012
Přečteno 503x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, Tanecnice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já myslela,že to je takhle krásné vyznání pro NI k svátku a ono to je pro tebe k svátku:)a coby ne???:-))

27.04.2012 12:55:58 | střelkyně1

skvele..ST...

25.04.2012 22:03:29 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí