mořská

mořská

Anotace: samej písek..

všude horký písek
vůně soli
tak pozor na ježky
šlápnout bolí
a pak se z paty
špatně tahá
osten..

nandej si klobouk
pojď ven

s někým tě seznámím
prý je moudrý
prý viděl všechno
i když stár
utrhni olivu
není zralá
snad jako ozdoba
na pohár

studené radosti
s kostkou ledu
rychle jí vypít
s kapkou jedu
co nohy motá
úsměv kreslí
a na starosti
zapomeň

odlož je stranou
žij tou chvílí
ochutnej sílu
mořských vln
po jedné v láhvi
vzkaz ti pluje
tu prosbu z vosku
tajně splň


a pak se posyp solí
nech jí stékat
čas se ti zastaví
pohladí
sama se zaposlouchej
zavři oči
uslyšíš racky
.........dovádí
Autor poeta, 29.06.2012
Přečteno 529x
Tipy 4
Poslední tipující: Radhuza, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu si pro tequilu...

29.06.2012 07:45:56 | enigman

snad abys vzal celou láhev

29.06.2012 22:29:25 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí