Sny

Sny

Anotace: O krásné budoucnosti v její nepoznanosti sním, Nevím proč dokážu si vše tak živě...

O krásné budoucnosti v její nepoznanosti sním,
Nevím proč dokážu si vše tak živě představit.
Nikdy bych nevěřil, že v sobě něco tak změním.
Divím se teď jak se Ti to vše mohlo vůbec podařit.

Nezměnil jsem to já, ale to všechno Ty, dlouho už to vím.
Při prvním setkání ukázala jsi mi co to je znovu bez pochyb uvěřit.
Ať se hnu kamkoliv, stále Tě u sebe nosím.
Neexistuje vůbec nic, co by Tě z mého srdce mohlo vymanit.

Často teď podléhám emocím a asi už blouzním,
Nechám se přesto unášet a nikdy nechci to zastavit.
Už víš, jak moc rozdat sebe Tobě toužím.
Zavřu teď oči a ve snu přeju si k Tobě se přiblížit.

O Tobě krásné sny v myšlenkách kouzlím.
Do Tvých voňavých vlásků chtěl bych Tě na dobrou noc pohladit.
Na chvilku Tě obejmout, potom svým srdcem toužím.
"Krásné sny!" Ti pošeptat do ouška a Tvé rty políbit!
Autor jonytls, 01.07.2012
Přečteno 713x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí