Dohoda

Dohoda

Anotace: Celý svůj život po světě bloudím. V noci jsem nemohl často spát. Už týden jak tělo...

Celý svůj život po světě bloudím.
V noci jsem nemohl často spát.
Už týden jak tělo bez duše chodím.
Našel jsem co jsem hledal, s kým se chci na tenhle svět smát.

Věděl jsem, že někde jsi a rozdáváš lidem svůj krásný smích.
Chtěl bych jen na chvilku Tě obejmout a v náruči své mít.
Uzavřu kvůli Tobě s Bohy dohodu, že už neudělám byť jediný hřích.
A hned zase lžu, když tvrdím, že jen na chvilku...vím, že už nikdy nebudu chtít Tě pak opustit!
Autor jonytls, 02.07.2012
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí