Řekni mu

Řekni mu

Anotace: vyznání z 27.3.2012

Jestli ho uvidíš tak řekni mu
že v jednu vteřinu
v rytmu dnů po týdnu
bosý hnul mnou krátce
když jeho palce
odhalily v něm znalce
pokušení.

Nevyměním láhev vína
i když polovina jeho stinná
stihla ho stíhat
bez výhrad a příkras.
Ze tří krás vybral sis všechny
ve zdech-li všechny tiše vzdechly.
Vzešly snad z jeho zad
mezi hady si budu vybírat.
Autor Jiřinka Mignonka, 03.07.2012
Přečteno 913x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Bakchus, Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí