Touha

Touha

Anotace: Touha je cit, co hodně bolí..

Závidim krbu, že tě může hřát.
Závidim větru, že může vlásky tvé rozcuchat
Závidím hrnku, který tě napájí
Závidím všemu a všem
já pouze sním si potají.

Touha je cit co hodně bolí
Touha je cit kvůli, kterému stojí za to žít
Touha jsi ty, tvá ústa, tvá hebká pleť
Touha je pocit a chtíč mít tě tu hned.

Touha je spatřit tvůj úsměv každý den
Dokážeš jím léčit a zapomenout na starosti světa
Touha je síla, víra a až se mně někdo zeptá
Co je to touha? Odpovím, že si to pro mě ty

Toužím a zároveň se soužím, každý večer před spaním
jak mohl jsem být tak hloupý přemýšlím..
Nemůžu spát, nezbývá než vzpomínat
Koukat na hvězdy a v slzách usínat.

Ani největší poeta světa
nedokázal by popsat tvoji krásu
nestačila by jen jedna věta
kde teď hledat mám spásu..

Tak to chodí každý den
je to prokletí nebo jen zlý sen?
Toužím a toužit budu, ale dál
Protože jsem se zamiloval…
Autor jyrkaa, 03.07.2012
Přečteno 1613x
Tipy 1
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...touha je zázrak, kámo, zázrak...

09.01.2013 22:27:11 | Robin Marnolli

nádherně napsaný s citem a něhou :-)

01.11.2012 14:07:59 | nepřihlášený komentátor

z touhy bolest...snad trest...
a láska jen pomalinku v bolestech umírá... M.

03.07.2012 21:39:15 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí