Pájinka - Jahůdka

Pájinka - Jahůdka

Anotace: Jahůdka je krásná, sladká a křehká. Ty jsi však ta nejkrásnější, nejsladší a nejkřehčí..

Za kapradím a vřesy

Za kopci a lesy.

Na zahrádce, na keříčku

spinká sladce jak na mráčku.

 

Přišel jsem tiše po špičkách

tišeji než chodí myšky v uličkách.

Za okamžik stojím vedle ní

mlčky pozoruji její vábení.

 

Ach ta podoba

ano je skoro jako ona.

Znám já jen jednu dívku hezčí

než tato jahoda.

 

VLÁSKY Tvé jsou jako sametová látka

tkaná ručně steh po stehu.

Culík jako šibeniční oprátka

zvýrazňující tvou něhu.

 

RTY rudé jako růže nebezpečí skýtají

jak jsou krásné a hebké sním si potají.

Dotknout se a políbit je lehce

Tvých boků dotýkat se při tom křehce.

 

OČI jako dvě pralinky nejchutnější čokolády.

S náplní natolik lahodnou, že lze lehko spáchat hřích.

Okno do tvé duše, láskyplného obětí a tvého já.

 

TĚLO tvé jehož křivky a krásu jako malované pastelem.

Přechází mi oči a roste tlak, když koukám na něj upřeným pohledem.

Je to jen sen nebo realita? Toužím ho poznat při září svíce

Celý můj svět by se zatočil a já neviděl větší nádheru už více…

 

Jahůdka je krásná, sladká a křehká.

Ty jsi však  ta nejkrásnější, nejsladší a nejkřehčí..

Autor jyrkaa, 15.07.2012
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí