Cesta

Cesta

Masarykovo nádraží
A už jedu skrz Stromovku
Tolik myšlenek, tolik vzpomínek
Tady chodívá spousta lidí běhat
Ty taky

A tam mezi stromy
Je tůňka, kde jsme seděli
Mluvili spolu, mlčeli spolu
A nechali se kousat od mravenců

A už jedu vedle Evropské
Tudy jsem šel jednou domů
Ožralý
S jednou holkou za ruku
A myslel jsem si, že ji mám rád

A tamhle jsem chodil na dramaťák

A hele, slunce, zapadá
Osvětluje mraky
Vypadají jako pěna od piva
A slunce je to pivo

Fíha
Nad vlakem proletělo letadlo
A v poli skáče zajíc
A po podlaze se kutálí
Hroznové víno

Všechno se hýbe
Jen já sedím
A koukám
Aby mi nic neuniklo
Abys všechno věděla

Kdybys tu tak byla se mnou
Zase bychom mlčeli
A koukali

Umět mluvit o tomtéž je důležité
Ale umět mlčet o tomtéž je důležitější
Autor Greg Johnson, 30.07.2012
Přečteno 659x
Tipy 7
Poslední tipující: Týna, Zamilovaná do nezamilované doby, Nikotin
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojal jsi mne opravdu, pěkné vzpomínání a důležitý závěr.

30.07.2012 20:01:39 | Lilien

:) jednou mi jeden řekl, že jsem příliš fatální.
ráda bych se teď opakovala. :) a je to dobře :))

30.07.2012 19:26:52 | Zamilovaná do nezamilované doby

Něco v tom je, docela mě to baví. **

30.07.2012 00:57:14 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí