dvě slova

dvě slova

Anotace: Něco málo romantiky :)

Prosím ještě jednou
.. .. .. .. .. ..

Rozsviť svou lampu
ať vím kam jít
ať mě tvé světlo nocí vábí
jen přímým směrem
stezkou cti
navždy tvé lásce
v srdci přál bych
pocity které zažívám
když lesem kráčím po jehličí
jen se vzpomínkou
jinak sám
dvě slova která ohraničí

to druhé
LOUČÍM
smutek vhání
vzpomínce život dopřeje
a slzám deště bez ustání
v něm utone má naděje

v tom prvním je jen čístá láska
a přetéká do krásných chvil
MÁM TÉ RÁD jsi moje kráska
neříct
tím dar tvůj bych jen zneužil
Autor poeta, 05.08.2012
Přečteno 909x
Tipy 5
Poslední tipující: Dreamy, Lenka Krásnodvorská, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí