pokud jsi jeřabina

pokud jsi jeřabina

Anotace: ..

spočítám všechny
co na tvých větvích zrají
pár vynechám
ty co se ptají
co zvědavost svou
neskrývají

a natrhám
do kytice svážu
a do hrsti pár vsypu jen
do druhé listí ať to ladí
došly mi ruce
oči svádí
a nikdo jiný není
touha radí

v západu slunce
tvé dlouhé stíny kráčí
jdou loukou .. dokud stačí
první stromy
dotek tichý
a červánky .. dojídá noc

Autor poeta, 06.08.2012
Přečteno 508x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamy, Noc17, gallatea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kouzelná...:) ty jeden poeto popleto :)

09.08.2012 16:51:26 | Noc17

že ty ses na mě mě někde ptala :)))

09.08.2012 16:55:40 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí