~Perly

~Perly

Anotace: ..se rozkutálely,štěstí odnes čas..

 

 

~~~

Poklad.

*******

Sedí v koutku jako ptáče

ta smutná dívka a usedavě pláče,

slzy jako perly se z očí kutálí

proč to tak u srdce zabolí?

Ty perly jako korálky si váže

odpustit zradu?To snad nedokáže,

milý ji odešel bez rozloučení

neboj,tak zlé to s vámi není.

 

Tvůj milý tě chce překvapit

chtěl najít poklad,nech ho být,

pro vás musí poklad vykopat

protože tě má ze srdce rád.

Prý ten poklad přiveze na káře

a počká na tebe u oltáře,

rád se s tebou děvče ožení

teď však má ruce zakrvácený.

 

Kope už den,druhý,desátý

pak padá od únavy jako podťatý,

zatím vykopal jen malou truhličku.

Dívka ho našla.Zavolá "miláčku".

Já žádný poklad nechci mít,

svůj život chci jen s tvým prožít

to jenom ty a já jsme poklad vzájemný

a nehledej už žádný jiný.

 

Mé slzy co jsem vyplakala

ty jsem jak korálky navlékala

a sudičky nám štěstí přály

mé slzy perlami se staly.

Do měsíce je svatba u oltáře

kolem těch dvou je snad svatozáře,

ta jejich láska byla kouzelná

ale brzy se to nepozná...

 

Perly se rozkutálely

štěstí odnes čas

ale pohádky o Šťastné lásce

se budou psát zas a zas.

~~~~~ 


Autor Květka Š., 24.08.2012
Přečteno 556x
Tipy 6
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty seš náš poklad Květuško!:))

25.08.2012 21:00:45 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí