devítiocasá

devítiocasá

Anotace: ..

krotím zlé hady

tvé vnady

dravou zvěř

 

to mi veř

že biče moje vzduchem ladně

na tvá záda celkem chladně

neodkladně

 

a že nechceš

 

kdo se ptá

si zlá si podlá ničemná

si ztělesněním temných tužeb

v rámci služeb

 

splnuješ podmínky

pro má lana

tak zůstaň pevně přivázána

začne rej

 

a potůčky tvé krve

tak jako vždycky

na bílém plátně stvoří

 

obraz můj

 

zapózuj

 

Autor čiči, 05.09.2012
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: chci_uverit, Sarah, Písnička..., Gregy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi nápadité.

05.09.2012 20:04:05 | Gregy

na plátno se může dát cokoli

05.09.2012 20:20:09 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí