Asta-i sarba

Asta-i sarba

Anotace: de demult

Asta-i sarba de demult
de copila mi-o placut
de copila mica

u mých nohou řeka Prut
k níž jsem teskem srdce pnut
břehy se dotýká

vyschlých lístků okvětních
kytic tří proud podél nich
každá s růží rudou

pamatují štěstí dnů
protančených, teď ke dnu
o půlnoci půjdou

hai sa facem roata, roata
sa jucam ca altadata..
Autor Petbab, 08.09.2012
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí