Užitečné tabletky

Užitečné tabletky

Anotace: A trocha alkoholu

Snad z povolených jedů
koktejl svedu
trochu pospíchám
ať ho dřív než přijdeš domů
namíchám

několik tablet
kde účinná látka
otvírá vrátka
do tajemna
a že jsi holka jemná
dám jich vic

a trochu vodky cos mi dala
z oslavy tu plánovalas
když pod peřinou
ležela si s ním
do ní vše rozdrtím
ujistím se že prach bílý
přemůže Tvé síly

slyším tvé klíče v zámku
tak jen čekám až svůj každodenní chtíč
spláchneš pryč
do hlubin kde se nervy strojí
tu ránu pod pás
neustojí

koukám ti do očí plných vody
skelných tvých pohledů mám dost
a zlost co ve mě byla
ukojena
utichá
Autor čiči, 11.09.2012
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí