senoseč

senoseč

Anotace: Když trávy lehají krásné voní.

sekal jsem zahradu postaru
v rybníčku brousek chytal vláhu
ode mne kousek
jen pár sáhů
vidím stín

tráva jak vojsko kácí se k zemi
za mnou se brázda otvírá
po očku sledují tvé kroky váhavé
prostor pro hostinu
stůl se prostírá

na bílém ubrusu stříbrný tác
ve štěstí po kotníky vězím
zasněně hledím
čistý řez zajistil
že jsem tě očistil
z pahýlů vodotrysk
slábne proud
Autor čiči, 17.09.2012
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí