Pohled na tebe

Pohled na tebe

Anotace: ......

Když se dívám
do tvých hnědých očí,
nevím co říct,
hlava se mi točí!
Krásný úsměv plný záře,
Tvoje bílé tváře,
Pod hnědými vlasy,
Jsi ztělesněním krásy!
Jsi krásnější než den,
Tajemnější než noc.
Autor Mýšane, 14.10.2012
Přečteno 968x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí