je cesta která vede ke štěstí

je cesta která vede ke štěstí

Anotace: jen ten směr se špatně hledá




doprovodím tě na kraj štěstí

za ruku v jemném sevření

podél skal

stínem

mělkou řekou

v zasnění

 

v nekonečnu se hvězda rodí

ta tvoje

nastup

nech jí  plout

vesmírem

zemí

tichem

vlnou

nechej se  něžně obejmout

 

 

počkám

až vkročíš do náruče

tam v kraji bílých šeříků

tvé srdce štěstím

tiše zpívá

po tvářích hladí

sladký vzduch

 

opouštím

jen jeden pohled

poslední  dopis pro oči

a pak už nikdy

buď tam šťastná

snad v jiném světě

ty a sny

 

 

 

 

 

Autor zamotán v nedospělosti, 23.10.2012
Přečteno 552x
Tipy 5
Poslední tipující: Kirsten, V.N.Losinský, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí