NOC OMlÁDLA

NOC OMlÁDLA

Anotace: temná ulice, asi půl jedné, nadšení z neznámého

V mrazu
koušeš mě do rtu,
je to polibek
jiného rázu.
Je to polibek
z vášně.

Asi touha tě ovládla,
krátké zatmění,
kdy noc omládla,
kdy byli jsme zasnění,
kdy v hlase jsem zeslábla
a dech se mi zrychlil.

Horký dlaně
silný vzrušení
strachu, chtíče, veselí,
srdce rozumu plašení
podlamujem se v kolenou,
pochybuju,
že štěstěnou!

Prostě krásně zvláštním pocitem,
no vážně!
Opředeným úsvitem
bez hany a bázně.
Autor klaris.mertlice, 27.10.2012
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vášnivé ;)

27.10.2012 17:07:29 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí