Přítel

Přítel

Anotace: Přátelství

Jsi plamínek toho nejsilnějšího žáru,
a stále zahříváš mě teplem přítele.
Ty láskyplně tvoříš mému srdci spáru,
a přesvědčuješ mě tvářit se vesele.
Bez tebe by má duše byla na kousíčky,
menší než jsou zrnka hustého prachu.
Můj život obdařuješ veselými přáníčky,
jen s tebou nikdy necítím pocit strachu.
Až časem budu v horoucí tmě a osamění,
bojím se totiž, že mi tě někdo sfoukne,
nedočkáš se tak spravedlivého odměnění,
a já jistě vím, že mé srdce žalem pukne!
Autor Klaruš, 28.10.2012
Přečteno 551x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí