Jsme vedle sebe

Jsme vedle sebe

Anotace: 8.11.2012 Co se stane když kolem projde kolega?

Sbírka: Oblek z oblak

Jsme vedle sebe ve jmenném seznamu
neznám umění smát se uměle.
Unyle se kolem prochází
do mlází má namířeno
se svou ženou.

Jedná jednou
ke mně zády
promenády kolonády zádumčivé
stojí za zmínku.
Na komínku návody k použití.

Odpouští ti ráda
hada má na zádech
přitom není si jista
proč je vidět z toho místa.

Třískla do stolu
za potvoru potom v potu byla
snila jen chvíli
spali-li spanilí princové.

Spálili poslední most
chvost se mu zachvěl v košili
chodili ve dvojstupu
kalupem objeli Evropu.
Autor Jiřinka Mignonka, 08.11.2012
Přečteno 645x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spolu v EU...

09.11.2012 13:52:08 | enigman

Enigmane, tvé komentáře mě vždy pobaví.

09.11.2012 14:27:31 | Jiřinka Mignonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí