víš o ...

víš o ...

víš o té věci
tam v tichu
kde lampám svítit nestačí
a tak se smějí
brání stínům
a ze sna budí
bodláčí

víš o těch slovech co ti šeptám
pokaždé
když se vydáš spát
jen co tvé oči
se sny splynou
a peřina tě začne hřát

víš kolik růží
kvetlo pro tvé oči
tam kde se touláš
podél cest
a kolikrát jsem tajně toužil
zase tě něžně
k hříchu svést

víš že se jednou
naše kroky protnou
pod starým stromem
památným
v tom jarním dešti
obejmu tě plachou
a do dětství nás
(navrátím)

vím že to nejde
i když bychom chtěli
být spolu v čase jako dřív
držet se větve
šimrat trávou

nocí jít
Autor zamotán v nedospělosti, 10.11.2012
Přečteno 701x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Kirsten, Robin Marnolli, Jan Voralberg, Sarah, hanele m., Miriska
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ví...

27.11.2012 09:00:23 | enigman

Wždyk ty viš, jak to mislym. :-)

11.11.2012 18:42:49 | Robin Marnolli

a no jo ,vim :)

14.11.2012 20:24:09 | zamotán v nedospělosti

Ta je fakt pěkná. Četla si úplně sama. Díky. Čtu tě rád zamotánko.RM

11.11.2012 09:13:08 | Robin Marnolli

Jak to děláš??mě se nikdy nic samo nepřečte :))

11.11.2012 15:09:09 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí