bez padáku

bez padáku

Anotace: člověk se nezavděčí

 

nedělíš se

nezveš dál

málokdy najdeš pohlazení

 

dřív ses smál

vědět jak moc se změníš


netrvám na tom volném pádu

na obnažení emocí

nečelím seskoku do propasti

a vystavit tě bezmoci..

 

to bylo hloupé trochu se stydím

jen nedokážu pochopit

bylo to odvážné

čas nám patřil

a mezi mraky uchopit

 

 .. tě bylo tak sladké

 

neznám snad lepší vnitřní chemii

kdy spojily nás proudy vzduchu

v jedno tělo v sochu v skálu

navzdory křiku

plujeme v tichu

 

a v tom volném pádu láska

vznáší se kolem nás

 

 

 

 

příště si rozmyslím zda dám ti dárek snový

dostaneš  hakysak

a ne seskok tandemový

Autor poetka, 19.11.2012
Přečteno 553x
Tipy 9
Poslední tipující: Aťan, tato22, Psavec, poeta, Robin Marnolli, Sarah
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané, opravdu. dal jsem si to 2x, aby se mi to lépe propojilo.:-)

19.11.2012 12:20:37 | Robin Marnolli

musím zapracovat na tom, aby to bylo srozumitelné napoprvé :O)
a děkuji za čtení

19.11.2012 15:41:03 | poetka

dopadlo to celkem .. na zem
a konec rozusmál,jojo.. :)

19.11.2012 12:20:10 | poeta

konce by měly být veselé :0)

19.11.2012 15:41:24 | poetka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí