Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Třeba se v tom někdo najde..

Můžu být sultánem z Bruneje,
mít 300 aut nebo ze zlata vany,
nejhezčí na světě stejně je
úsměv tvůj, co září na všechny strany.

Došlo ti, kým bych byl bez tebe?
Jen smutným nic uprostřed světa,
tak jako gazpacho bez rajčat,
nebo jak bez tečky na konci věta.

Něco mi chybí a není to jídlo,
znám celkem dobře útroby ledničky,
někde bych našel i s jelenem mýdlo,
nejvíc mi chybí tvé zorničky.

Co by se stalo, kdybys tu byla?
Někdy je těžký žít bez zábran.
Rukou bych zabrousil do vlasů tvých,
co hebkost a barvu maj peříček vran.
Autor ploskuták, 26.11.2012
Přečteno 938x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Miriska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

roztomilá je.

26.11.2012 15:21:01 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí